Goodyear Vector 4Seasons Gen-1

Goodyear Vector 4Seasons Gen-1

Goodyear Vector 4Seasons Gen-1
Nenadmašne performanse tokom cijele godine 
  • Odlične performanse tokom cijele godine 
  • Dobra vuča u svim uslovima na putu 
  • Ne ugrožava okoliš 
  • Više kontrole na mokrim i suhim putevima 

Zašto odabrati ovu gumu

Ne ugrožava okoliš

Zahvaljujući lakšem kotrljanju pneumatika možete da prijeđete više kilometara sa manje goriva. Vector 4Seasons omogućuje da prijeđete veći broj kilometara zahvaljujući smjesi za sve vremenske prilike i pljosnatijoj konturi koja omogućuje ravnomjernu distribuciju pritiska.

Dobra vuča u svim uslovima na putu

Smjesa za sve vremenske uslove omogućuje dobro prianjanje zahvaljujući svojim dobrim performansama na ljetnim i zimskim temperaturama. Vector 4Seasons sa gusto raspoređenim 3D lamelama u obliku „vafli“ omogućuje bolju vuču na ledu i snijegu u odnosu na konkurentne pneumatike.* Simbol pahuljice potvrđuje da pneumatik ima certifikat za korištenje tokom zime, što znači da ispunjava zvanične standarde propisane za zimske pneumatike.

Odlične performanse tokom cijele godine

Pneumatik koji savladava različite vremenske uslove omogućuje vam da uživate u dobrim performansama tokom cijele godine. Tehnologija Weather Reactive firme Goodyear omogućuje prilagođavanje pneumatika Vector 4Seasons sezonskim promjenama. Jedinstveni SmartTRED dezen odlikuju određene zone gazećeg sloja koje se prilagođavaju uslovima na putu.

Bolja kontrola na mokrim i suhim putevima

Zadržite kontrolu nad vozilom po kiši i snijegu. Pneumatik Vector 4Seasons ima veću odoljivost na akvaplaning na mokrim putevima i 11% kraći zaustavni put prilikom kočenja na ledu.* Vožnja na suhim površinama je pouzdana zahvaljujući čvrstim blokovima gazećeg sloja koji pružaju dodatnu stabilnost prilikom upravljanja i skretanja.
 
Pretraga za Vulco partnera