Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-1

Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-1

Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-1
Guma za SUV vozila pogodna za sve sezone koja se prilagođava vremenskim uslovima – za dobre performanse tokom cijele godine 
  • Odlične performanse tokom cijele godine 
  • Dug rok trajanja 
  • Bolja kontrola u svim vremenskim uslovima 
  • Dobre performanse u vožnji van puta 

Zašto odabrati ovu gumu

Odlične performanse tokom cijele godine

Prilagodljivi pneumatik koji savladava sve vremenske uslove omogućuje da uživate u dobrim performansama tokom cijele godine. Zahvaljujući tehnologiji Weather Reactive SmartTRED firme Goodyear, Vector 4Seasons SUV se prilagođava sezonskim promjenama i uslovima površine puta tako da sa njima usklađuje performanse određenih zona gazećeg sloja. Simbol pahuljice potvrđuje da pneumatik ima certifikat za korištenje tokom zime.

Bolja kontrola u svim vremenskim uslovima

Vector 4Seasons SUV omogućuje odlično prianjanje na putevima pokrivenim snijegom i ledom zahvaljujući smjesi gazećeg sloja i dezenu lamela u obliku „vafli“ koji potpomažu prianjanje pneumatika na put. Duboki kanali gazećeg sloja brzo potiskuju vodu i bljuzgavicu, smanjujući rizik od akvaplaninga.

Dug rok trajanja

Pređite veću kilometražu sa istim gumama. Vector 4Seasons SUV omogućuje da prijeđete veći broj kilometara zahvaljujući smjesi za sve vremenske prilike i pljosnatijoj konturi koja ravnomjernije raspoređuje pritisak.

Dobre performanse u vožnji van puta

Rubovi za prianjanje koji održavaju vuču na putu vam omogućuju da uživate u sigurnoj vožnji van puta.
 
Pretraga za Vulco partnera