Dunlop Sport Maxx Race

Dunlop Sport Maxx Race

Dunlop Sport Maxx Race
Izuzetno prianjanje na suhom, kako na trkačkoj stazi tako i na putu 
  • Izvanredno prianjanje i kočenje na suhom putu 
  • Precizno i stabilno upravljanje 
  • Poboljšano prianjanje u krivinama 
  • Pouzdane performanse na mokrim kolnicima 

ŠTO VAM NUDI OVA GUMA.

PRECIZNO I STABILNO UPRAVLJANJE

Uživajte u preciznom odzivu pri upravljanju i ujednačenim performansama u održavanju kontrole. Hibridna obloga pneumatika Sport Maxx Race smanjuje deformacije pneumatika pri velikim brzinama, što doprinosi boljoj kontroli pri skretanju i većoj stabilnosti.

POUZDANE PERFORMANSE NA MOKRIM KOLNICIMA

Iako je optimalizovan za vožnju na suhim kolnicima, Sport Maxx Race se odlikuje dobrim performansama i u kišnim uslovima. Asimetrični dezen gazećeg sloja ima četiri unutrašnja kanala koji omogućuju brz odvod vode, čime se smanjuje rizik od akvaplaninga.

POBOLJŠANO PRIANJANJE U KRIVINAMA

Rebra gazećeg sloja stoje pod velikim uglom, što doprinosi većoj bočnoj čvrstini i omogućuje veću kontrolu pri upravljanju u krivinama. Čvrsti vanjski rameni blokovi obezbjeđuju bolje prianjanje u krivinama.

IZVANREDNO PRIANJANJE I KOČENJE NA SUHIM KOLNICIMA

Sport Maxx Race omogućuje maksimalne performanse na trkačkoj stazi. Ova smjesa zasnovana je na Dunlop tehnologiji koja se koristi u moto-sport takmičenjima, namijenjena je trkačkim pneumaticima, obezbjeđuje visok nivo prianjanja, nudi izuzetno efikasno prianjanje na putu i vrhunsku sposobnost kočenja. Ovaj pneumatik optimizovan za trkačke staze u potpunosti je odobren za korištenje na putu.
Pretraga za Vulco partnera