Fulda EcoControl HP

Fulda EcoControl HP

Fulda EcoControl HP

Savršena ravnoteža performansi, efikasnosti potrošnje goriva i kilometraže

EcoControl HP obezbjeđuje  visoke performanse pri upravljanju i veliku kilometražu – i to po povoljnoj cijeni. Ovaj pneumatik koji efikasno troši gorivo odlikuje se izuzetnom sposobnošću kočenja na vlažnim i suhim kolnicima. 
  • Kraći zaustavni put prilikom kočenja na suhim / vlažnim kolnicima 
  • Manja potrošnja goriva 
  • Velika kilometraža 
  • Ujednačene performanse 


KLJUČNE PREDNOSTI

Kraći zaustavni put prilikom kočenja na suhim kolnicima

Uživajte u pouzdanoj kontroli vozila kada je to najvažnije. EcoControl HP omogućuje kontakt veće površine gume s kolnikom prilikom kočenja, pri čemu je pri kočenju na suhim kolnicima zaustavni put za 3 metra kraći u odnosu na pneumatike konkurenata*.

Kraći zaustavni put prilikom kočenja na mokrim kolnicima

Zaustavni put prilikom kočenja na mokrim kolnicima je kraći čak za 2,9 metara,* zahvaljujući specijalnoj smjesi sa visokim sadržajem silike i rubovima za prianjanje koji prodiru kroz sloj vode na površini puta. AquaFlow kanali brzo raspršuju vodu kada vozite po jakom pljusku.

Manja potrošnja goriva

Smanjite potrošnju goriva i emisije CO2 . Zahvaljujući konstrukciji visokih performansi i EcoTread dezenu, EcoControl HP troši manje energije za kotrljanje. Nezavisnim testiranjima je utvrđeno da EcoControl HP ima za 9% manji otpor kotrljanja od konkurentnih pneumatika.*

Velika kilometraža

Iskoristite prednosti dobrih performansi dugog roka trajanja. Smjese koje se sporo troše i ujednačeno raspoređivanje većeg broja rebara omogućuju sporo i ravnomjerno habanje, a time i veću kilometražu.

Spokojna vožnja

EcoControl HP je savršeni pneumatik za sve prilike razvijen za vozila visokih performansi. On ima bolje cjelokupne rezultate u vodljivosti na mokrim kolnicima, kočenju i efikasnosti potrošnje goriva u uspoređenju sa prosječnim performansama testiranih pneumatika konkurenata.*
*Komparativno testiranje u odnosu na 3 direktna konkurenta srednje klase provela je organizacija TÜV SÜD Automotive u novembru 2011. godine u Garhingu (Nemačka) i Mirevalu (Francuska); dimenzije 205/55R16 91V; Golf VI 1.6 TDI i 2.0 GTD; izveštoj 76247020. Ovisno o vrsti puta i načinu vožnje, na otpor kotrljanja otpada do 20% potrošnje goriva vozila (ETRMA).

Pretraga za Vulco partnera