Sava Intensa HP

Sava Intensa HP

Sava Intensa HP

Ljetni pneumatik visokih performansi koji se odlično ponaša na mokrim kolnicima

Intensa hp će zadovoljiti zahtjeve svih vozača koji traže pneumatike najboljih performansi. Ovaj pneumatik je efikasan na mokrom kolniku i ima duži rok trajanja, a istovremeno smanjuje troškove goriva. Visoke performanse – i to po povoljnoj cijeni. 
  • Odlične performanse pri kočenju na mokrim kolnicima 
  • Pouzdano upravljanje na mokrim i suhim kolnicima 
  • Ušteda goriva 
  • Velika kilometraža 

Ključne prednosti

Odlične performanse pri kočenju na mokrim kolnicima

Specijalna guma na bazi silike obezbjeđuje  visok nivo prianjanja i omogućuje sigurno kočenje kako na suhim kolnicima, tako i na putevima mokrim od kiše. Rubovi gazećeg sloja koji se urezuju u snijeg omogućuju jače prianjanje.

Pouzdano upravljanje na mokrim i suhim kolnicima

Upravljanje karakterizira brz odziv i na suncu i po kiši zahvaljujući optimalizovanom dezenu gazećeg sloja koji omogućuje da veća površina gume bude u kontaktu sa kolnikom.

Štedi gorivo

Uštedite novac za gorivo i smanjite emisije CO2 . Intensa hp je pneumatik lake konstrukcije kome je potrebno manje energije za kotrljanje i zato omogućuje ekonomičniju vožnju.

Velika kilometraža

Zahvaljujući dužem roku trajanja gazećeg sloja pneumatika intensa hp, rijeđe ćete posjećivati prodavca pneumatika. Intensa hp se kotrlja više kilometara od drugih zahvaljujući ravnomjerno raspoređenom pritisku i izdržljivoj smjesi gazećeg sloja.
 
Pretraga za Vulco partnera