Dunlop SP WinterSport 4D

Dunlop SP WinterSport 4D

Dunlop SP WinterSport 4D
Vrhunsko upravljanje i prianjanje zimi za automobile visokih performansi
  • Vrhunske performanse na zimskim putevima
  • Poboljšana vuča na snijegu i ledu
  • Dobra kontrola i snažno prianjanje u vlažnim uslovima
  • Dezen koji omogućuje efikasnu potrošnju goriva

ŠTO VAM NUDI OVA GUMA.

VRHUNSKE PERFORMANSE NA PUTEVIMA ZIMI

SP Winter Sport 4D omogućuje automobilima visokih performansi vrhunsku vodljivost i efikasno kočenje u zimskim uslovima. Kombinacija jedinstvenog dezena gazećeg sloja i materijala koji omogućuje visok stepen prianjanja obezbjeđuje  optimalnu kontrolu na kolnicima pokrivenim snijegom i ledom, kao i na mokrim i suhim površinama.

DOBRA KONTROLA I PRIANJANJE U KIŠOVITIM DANIMA

Usmjereni kanali pneumatika SP Winter Sport 4D predviđeni su za dane kada su putevi mokri i pokriveni bljuzgavicom jer omogućuju brzo odvođenje vode i sprječavaju akvaplaning. Smjesa koja obezbjeđuje visok nivo prianjanja optimalizovana je za postizanje kratkog zaustavnog puta prilikom kočenja na mokrim putevima.

POBOLJŠANA VUČA NA SNIJEGU I LEDU

Jedinstveni dezen gazećeg sloja, koji sadrži veliki broj rubova koji se urezuju u led i snijeg da bi ostvarili kontakt sa putem, omogućuje bolju vuču na snijegu i ledu. Duboki zarezi koji izbacuju snijeg na površinu obezbjeđuju dodatno prianjanje prilikom ubrzavanja, kočenja i uspona uz brdo.

DIZAJN KOJI OMOGUĆUJE EFIKASNIJU POTROŠNJU GORIVA

Pomoću lagane izrade i materijala, model SP Winter Sport 4D zahtjeva manje energije za okretanje, što znači manju potrošnju goriva i emisije CO2 koja nastaje tokom putovanja.
 
Pretraga za Vulco partnera