Goodyear UltraGrip 8

Goodyear UltraGrip 8

Goodyear UltraGrip 8
Zimski pneumatik koji omogućuje izuzetnu vuču na snijegu
  • Kraći zaustavni put prilikom kočenja na snijegu
  • Bolje prianjanje na zimskim putevima
  • Poboljšano upravljanje
  • Velika odoljivost na akvaplaning

Zašto odabrati ovu gumu

Poboljšano upravljanje

3D BIS Technology® firme Goodyear doprinosi boljem upravljanju u nepredvidljivim vremenskim prilikama zimi – od mokrih i suhih puteva, preko leda, do snijega i bljuzgavice. Optimalizovani oblik pneumatika omogućuje kontakt veće površine gume s putem, što doprinosi većoj kontroli na klizavim kolnicima. UltraGrip 8 zadržava dobre performanse čak i kada se penumatik istroši zahvaljujući dezenu gazećeg sloja nove generacije u obliku slova „V“.

Kraći zaustavni put prilikom kočenja na snijegu

3D-BIS Technology® firme Goodyear omogućuje da iskoristite prednosti kraćeg zaustavnog puta prilikom kočenja kada je to najvažnije. Sistem međusobnog preplitanja blokova daje za jedan metar kraći zaustavni put prilikom kočenja u odnosu na prosječne performanse zimskih pneumatika konkurenata.

Velika odoljivost na akvaplaning

UltraGrip 8 smanjuje rizik od akvaplaninga na bljuzgavim i mokrim putevima. Dva kanala u obliku slova V – jedan kanal za odvođenje vode, a drugi za prianjanje na snijegu – obezbjeđuju dobru kontrolu po kišnom vremenu i na bljuzgavici. Prilikom testiranja u uspoređenju sa pneumaticima konkurentskih proizvođača, model UltraGrip 8 je ponudio 16% bolju odoljivost na akvaplaning na putevima sa krivinama.

Bolje prianjanje na putevima zimi

Uživajte u pouzdanom prianjanju u svim vremenskim uslovima sa niskim temperaturama. Smjesa gazećeg sloja za zimske uslove održava visok nivo prianjanja na temperaturama ispod 7°C. Riječ je o smjesi koja se sporo troši i zimskim pneumaticima omogućuje veću kilometražu.
 
Pretraga za Vulco partnera